Wifi DuoBoost в България

Не плащайте допълнително за подобряване на Вашия интернет план – вместо това поръчайте Wifi DuoBoost и се насладете на невероятно увеличение на WiFi скоростта с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България!

Wifi DuoBoost се предлага само онлайн – единствената гаранция, че ще получите възможно най-добрата оферта е като закупите от официалния уебсайт.

Трябва само да попълните данните по доставката в уебсайта, да платите за своята поръчка и да ни оставите да се погрижим за останалото!

ЗА WIFI DUOBOOST

Малко неща са по-досадни от бавната интернет скорост и „мъртвите зони“ без WiFi в дома Ви… Зареждането на уебсайтове отнема безумно много време, буферирането на видео е толкова бавно, че дори вече не ви се гледа, а постоянно насичащите видео разговори водят до безкрайно раздразнение, вместо до радост. Звучи Ви познато? Има перфектно решение, което за секунди се справя с всички тези дразнещи проблеми – и то се казва Wifi DuoBoost!

Това компактно, но мощно устройство Ви позволява да увеличите WiFi скоростта и обхват, като „хваща“ сигнала от рутера и го усилва, за да достигне и до най-отдалечените кътчета на дома Ви.

КОЕ Е СПЕЦИАЛНОТО ПРИ WIFI DUOBOOST?

Ако имате бавна интернет връзка, Вие вероятно вече сте опитали различни начини за оправянето й. Повечето евентуални решения, които биха могли да оправят „мъртвите зони“ без WiFi, като преместване на рутера, преминаване на друг WiFi канал или използване на кабелна връзка, са не само неудобни, но и сложни или дори невъзможни в някои случаи. Позвъняването до интернет доставчика също не помага никога и той винаги иска да платите допълнително за подобряване на вече скъпата услуга… а дори и тогава нещата не стават по-добри!

Wifi DuoBoost е компактно по размер устройство, но мощно. Обикновено има много на брой устройства, които ползват WiFi под един и същ покрив – дори и това не представлява проблем за това гениално устройство. Най-хубавото при Wifi DuoBoost е, че не се нуждаете от специални умения или допълнително оборудване, за да го накарате да работи – то се свързва и се сработва с вече съществуващия рутер и е достатъчно само да го включите в контакта.  Вашата WiFi скорост и покритие се подобряват мигновено из цялото жилище и дори не е необходимо да доплащате на своя интернет доставчик!

КАК РАБОТИ WIFI DUOBOOST?

Повечето рутери в наше време обикновено са прекалено слаби, за да отговарят на необходимостите на съвременния дом. Те не само са недостатъчни за използване с повече от едно устройство, но и обикновено не преминават през по-дебели стени, различни етажи или други препятствия… 

Вероятно знаете какво следва – дълго време за зареждане, буфериране на видео клиповете, лоша връзка като цяло… Wifi DuoBoost решава Вашите проблеми с връзката чрез 3 лесни стъпки:

 1. Включете устройството в контакт в жилището Ви (допълнителен съвет: работи още по-добре когато го включите приблизително по средата между „мъртвата точка“);
 2. Свържете го към рутера;
 3. Насладете се на бърз интернет във всяко кътче на дома Ви!

Ще си зададете върпоса „Това обаче как точно работи?“. Wifi DuoBoost прихваща вече съществуващия WiFi сигнал и го повтаря под формата на по-силен и бърз сигнал из Вашия дом! Толкова е лесно!

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

 • По-силен, по-бърз и по-надежден WiFi сигнал
 • Подобрява скоростите за теглене и качване
 • Може да се свърже навсякъде в дома Ви
 • Елиминира „мъртвите зони” без WiFi
 • Лесна инсталация
 • WPS функция
 • Всеки може да си го позволи!

КОЙ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost носи ползи, които ще се оценят високо от всеки, който се нуждае от по-бърза и по-надеждна интернет скорост и по-широк обхват в своя дом или месторабота. Без значение дали сте отдаден геймър, киноман или просто учите и искате информацията да Ви бъде достъпна по всяко време – Wifi DuoBoost отговаря на нуждите на всички.

ЗАЩО WIFI DUOBOOST?

Четири причини:

 1. Скорост – непосредствено след свързването ще можете да играете онлайн игри, да гледате филми, YouTube, да се насладите на непрекъсвани видео обаждания и още много неща с Вашата по-бърза и по-мощна WiFi връзка!
 2. Невероятно лесна инсталация – само го включете в контакта, свържете и му се наслаждавайте!
 3. Универсално – съвместимо с всеки WiFi рутер, телефон, лаптоп или таблет;
 4. Нискоразходно – подобрява значително Вашата WiFi връзка без да е необходимо да доплащате на своя интернет доставчик.

КОЛКО СТРУВА WIFI DUOBOOST В БЪЛГАРИЯ?

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: за ограничен период, Wifi DuoBoost е на промоция в България, която Ви позволява да получите този страхотен усилвател на WiFi скорост с 50% ОТСТЪПКА, за само 199.98 лв 99.99 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

КАК И КЪДЕ ДА ЗАКУПИТЕ WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost се предлага единствено онлайн и може да го намерите на официалния уебсайт. Директното закупуване от официалния магазин гарантира, че ще получите комбинацията от най-добра цена и качество.